icon diamond

Eigen en unieke concepten

icon hearts

Niks te groot
Niks te klein

icon bottle

Altijd spetterend en overal in het land

+31 79 3311 400 info@timelessevents.nl

Onze Garanties

Altijd show garantie
Zo ben je verzekerd van een show die altijd doorgaat. Mocht het voorkomen dat een Dj of artiest door overmacht niet kan optreden op jouw feest dan zorgt Timeless Events altijd voor een gelijkwaardige vervanger. Zo ben je verzekerd van een show van uitstekende kwaliteit. Dankzij een keur aan specialisten, artiesten, muzikanten en Dj’s die een succesvol feest als hun trots ervaren, verzorgt Timeless Events jouw feest met vakmanschap en ervaring.

Voor elk budget…tot in de puntjes
Door onze brede selectie en grote diversiteit aan apparatuur en artiesten, vind je bij Timeless Events altijd de best passende show aansluitend aan jouw wensen en budget.

Geen verrassingen
Transparantie en geen kosten achteraf. Daar hechten wij veel waarde aan. Daarom betaal je bij ons altijd een voor afgesproken all-in prijs voor het feest. Wij berekenen geen reiskosten en andere verrassingen achteraf.

Muzikale vragenlijst
Ruim voor het feest ontvang je van ons een muzikale vragenlijst. Op deze lijst kunnen de specifieke wensen omtrent de muzikale invulling van het feest worden aangeven. Eén week voor het feest zal de betreffende DJ telefonisch contact met je opnemen om de vragenlijst en eventuele op- of aanmerkingen te bespreken zodat je op de dag zelf nergens meer naar om hoeft te kijken.

Persoonlijk contact
In de week van het feest neemt de Timeless Events DJ persoonlijk contact met je op om de muzikale vragenlijst en eventuele extra opmerkingen of vragen te bespreken. Heb je een artiest of meerdere artiesten bijgeboekt en je wilt graag even contact om alles door te nemen? Geen probleem! Wij zorgen hiervoor.

keurmerk copy

Facebook
Volg ons ook op