Warning: posix_getpwuid() has been disabled for security reasons in /home/timelessnl/domains/timelessevents.nl/public_html/framework/core/TempPath.php on line 35
Portfolio - Timeless Events
icon diamond

Eigen en unieke concepten

icon hearts

Niks te groot
Niks te klein

icon bottle

Altijd spetterend en overal in het land

+31 79 3311 400 info@timelessevents.nl

Bram Ladage
50-jarig jubileum
  • Dave Roelvink
  • Dries Roelvink
  • Matsoe Matsoe ft MC Mylo
  • DJ Jason Robertino
  • Audiovisuele productie
  • Confetti shooters
  • CO2 gun

Een geslaagd 50-jarig jubileumsfeest van Bram Ladage! “Wat een topfeest”, “Ik heb genoten zeg”, “Bestaan we volgend jaar weer 50 jaar” waren de reacties van de aanwezige personeelsleden.

Voordat het avond gedeelte van start ging, moesten er eerst een flink aantal (sportieve) activiteiten worden gedaan. Zo was er Bubbelvoetbal, Whipe him off, Spinning Wheel, Stef stuntpiloot, Bungee run en een Climbmax. Nadat iedereen zich goed in het zweet had gewerkt was het tijd voor een heerlijke BBQ in combinatie met diverse Foodtrucks waar voor iedereen wel iets lekkers te halen viel.

Het verschil tussen de middag en avond was duidelijk te merken. Waar overdag iedereen in sportoutfit op de velden stond, was iedereen ’s avonds onherkenbaar en geheel in stijl van de Flower Power tijd verkleed.

"Op naar de volgende 50 jaar" was het dankwoord van de directeur en wij zijn het hier volledig mee eens.

Onze bijdrage:

Door de zeer brede en diverse groep werknemers van alle Bram Ladage vestigingen hebben wij gekozen voor een uitdagende, jonge en eigentijdse programmering van artiesten. Met vader Dries en zoon Dave Roelvink gingen zowel de “oudere” als de “jongere” handjes de lucht in. Dries zong bekende Nederlandstalige nummers en Dave draaide de populaire uitgaansmuziek van tegenwoordig.

Op de muzikale hoogtepunten stonden er diverse personeelsleden klaar om de confettikanonnen af te vuren en de artiesten vonden het CO2 pistool maar al te leuk om het personeel regelmatig af te koelen met heerlijke koude lucht. Het muzikale geweld vond plaats op het puntgave podium waar wij een luxe show met een perfect geluidsysteem en een fraaie lichtshow hebben geplaatst.

Impressie