Warning: posix_getpwuid() has been disabled for security reasons in /home/timelessnl/domains/timelessevents.nl/public_html/framework/core/TempPath.php on line 35
Portfolio - Timeless Events
icon diamond

Eigen en unieke concepten

icon hearts

Niks te groot
Niks te klein

icon bottle

Altijd spetterend en overal in het land

+31 79 3311 400 info@timelessevents.nl

Euro Rijn 35 jarig bestaan
35-jarige jubileum
  • Akoestich Live optreden van Waylon
  • Lou Prince gives his "Soul"
  • Timeless Live Band (DJ, Saxofonist, Percussionist & Zanger)
  • Audiovisuele productie

35 JARIG BESTAAN EURO-RIJN KENICK

Vijfendertig jaar bestaan. Dat is een mijlpaal wat niet onopgemerkt voorbij mag gaan. Zo dachten de beleidsbepalers van Euro-Rijn Kenick er ook over! Er moest uitgepakt worden. En hoe?! Een actief dagprogramma voor 250 medewerkers en klanten. Een overweldigend diner en een knalfeest waar nog lang over nagepraat moest worden. Breakers Beach House werd compleet afgehuurd en na de feestavond oversteken naar het Huis ter Duin waar iedereen bleef overnachten. Alle verhalen werden de volgende ochtend tijdens het ontbijt nog met een glimlach nabesproken.

Onze bijdrage:
De basis van een geweldige feestavond begint bij een sterke audiovisuele productie. Een puntgaaf podium, het beste geluidsysteem, een luxe uitstraling en een sfeervolle lichtshow. Pas dan kunnen de artiesten de perfecte performance geven. Muzikale opbouw met de ster van de "Soul" muziek Lou Prince. Daarna werd de sfeer erin gebracht door feestmaker Judith Peters. Waylon legde met muzikale perfectie de basis voor de energieke en dynamische Timeless Live Band. Een kwartet bestaand uit een Dj, saxofonist, percussionist en zanger.

Impressie