Warning: posix_getpwuid() has been disabled for security reasons in /home/timelessnl/domains/timelessevents.nl/public_html/framework/core/TempPath.php on line 35
Bedrijfsevenementen | Bedrijfsfeest organiseren?
icon diamond

Eigen en unieke concepten

icon hearts

Niks te groot
Niks te klein

icon bottle

Altijd spetterend en overal in het land

+31 79 3311 400 info@timelessevents.nl

HET ULTIEME
BEDRIJFSEVENEMENT

Bedrijfsevenementen

Bedrijfsevenement organiseren?

 

Wat is er nou mooier dan jouw doelstelling overbrengen middels een geslaagd evenement voor jou en al je collega's? Met een evenement waarmee je jouw boodschap kan vertalen. Wat is de boodschap die je wilt vertellen aan jouw gasten? Waarom wil je die boodschap overbrengen? Hoe wil je die boodschap vertalen? Wij bedenken en creëren een beleving en gaan altijd net even een stap verder. Wij ontwikkelen bedrijfsevenementen op maat die verrassen, inspireren en uniek zijn. Want een goed evenement raakt, vermaakt en verbindt.

Wie een bedrijfsevenement organiseert wil maar één ding en dat is dat het slaagt. Als jouw medewerkers, relaties en klanten thuiskomen, zijn een aantal beslissende opmerkingen van belang: "We hebben genoten!", "Jammer dat het voorbij is" en "We willen wéér". Pas dan is het een succes. Daar is kennis en ervaring voor nodig. Soms zelfs een beetje lef. Actie. Dynamiek. Toeleven naar de sfeer van: even iets anders. Iedereen even in een andere rol tijdens een leuk bedrijfsuitje.

Of je nou precies weet wat je wilt, of nog even wilt sparren over welk type uitje bij jouw groep past: alles kan. Wij denken met je mee en hebben ervaring met vrijwel elk type uitje. Wil je een groot evenement voor 10.000 met live band? Of liever een teambuilding tripje met een klein gezelschap in de kroeg? Neem contact met ons op en wij regelen het voor jou. Volledig op maat, met volle aandacht voor jouw doelen.

Bekijk hieronder een aantal succesvolle bedrijfsevenementen die wij hebben mogen organiseren in samenwerking met onze opdrachtgevers.

 

Wil jij volledig ontzorgd worden? Neem dan hier contact met ons op.